Az ÉLETESSZENCIA
2017. augusztus 28. írta: TEAharmónia

Az ÉLETESSZENCIA

Egy Szűz lány kezének érintése

Mindenki rendelkezik egy veleszületett ÉLETESSZENCIÁval. Hoztuk magunkkal, kaptuk szüleinktől. Ez az életesszencia úgy hozott létre, hogy képes legyél élni. Minden szerved minőségét és működését úgy hozta létre, hogy képes legyél az ételekből, a levegőből kivonni az esszenciát, amire szükséged van és be tudd építeni, fel tudd építeni a tested. Erre az esszenciára vigyázni kell! Ez az alap. Ez vagy Te. Se több, se kevesebb. Ettől egyedi és megismételhetetlen, tökéletes.

Minden létező szüntelenül mozog, lüktet, táplálkozik, táplál, áramlik az energia, ÉL.

Minden folyamatosan változik, semmi nem marad örökké ugyanúgy, mert valami közbeszól érzelmileg, testileg, egy nem megfelelő étel és az „elhangolódás” megtörténik. Az energia, ami éltet, akadályba ütközik és egyensúlyát veszti.

Egy darabig toleráljuk, alkalmazkodunk és úgy tűnik a szervezet simán veszi az akadályokat. „Ugyan már, az én szervezetem ezt bírja” – mondjuk. Azonban az idő múlásával, ahogy a fiatalból érett felnőtt lesz, ennek az alkalmazkodásnak egyre érezhetőbb energiaveszteség az ára és egyre kevésbé tudjuk visszaállítani a rendet.

Az energia rendellenes áramlása, pangása, túláradása felborítja a harmóniát.

Az idő halad, az esszencia átalakulóban. A lélek egyre érzékenyebb. Életerőnket, vitalitásunkat, egészséges gondolatainkat befolyásolja, fogyasztja az esszenciánkat.

Az egészségtudatossághoz hozzátartozik, hogy ismerd önmagad. Lásd, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy és semmi rossz nincs benned. Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, ez tesz Téged egyedülivé.

De mik lehetnek ezek az erősségek és vannak e gyengeségek?

Gyere és nézzük meg együtt mi történt a természetben, amikor a SZŰZ  csillagképe alatt megszülettünk. Milyen ruhával öltöztettek fel, milyen esszenciát kaptál egy életre?

CSILLAGKÉPEK – BETEGSÉGEK – EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ TEÁK

Tiszaújváros Óváros Művelődési Ház, 2017. szeptember 1. 17:00

pai_mu_tan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://teaharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr3312784552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása