Az úton egyedül megyünk, de jobb együtt menni egyedül.
2017. szeptember 14. írta: TEAharmónia

Az úton egyedül megyünk, de jobb együtt menni egyedül.

Léböjt, avagy nincs többé magány

Azoknak, akik velem tartottak és azoknak akik valahol valamikor, de megcsináltátok a léböjtöt.

Örülök, hogy végigcsináltátok a böjtöt. ceklale.jpg

Egyet biztosan megtanultatok és megtettetek ez alatt az egy hét alatt. Magatokkal törődni, az időt önmagatokra fordítani, amikor a leveket elkészítettétek.

Megtanultátok, hogy legyen nálatok mindig folyadék és ezt ne felejtsétek el, mert a megfelelő mennyiség nemcsak böjt időszakban kell és hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla. De most egy hétig mindenkinek a kezében volt, mert ez volt az "életben maradás" kulacsa. :) 

Régi szokásoktól váltatok meg és teret engedtetek az újnak.

Megismertétek az ízeket. Vagy ízlett, vagy nem, de találkoztatok vele. A hétköznapokban ilyen részletekkel nem foglalkozunk. Nem tudjuk milyen az íze a karfiolnak, a krumplinak, milyen az íze a gyümölcsnek, a teának? Észre se veszed, de figyeltél az ízekre. A figyelmed apró részletekre kezdett el koncentrálni. Lehet, hogy azt mondtad, borzalmas volt, de ezzel odafigyeltél egy apró dologra. Lehet, hogy azt mondtad, tényleg, íze van a zöldbabnak. :) 

Olyan dolgokra figyeltél, ami mellett a hétköznapokban elmentél.

Figyeltél saját gondolataidra.

A családodtól időt kértél és kaptál, hogy végig tudd csinálni.

Megtanultatok kitartani egy elhatározás mellett.

Megtapasztaltátok, mit jelent az, hogy fejben eldönteni.

Meglátjátok, idővel egy csomó tapasztalás villan majd fel, hogy mit is jelentett a böjt. Mindegy, hogy most jó vagy rossz élmény. Figyeltetek a saját érzéseitekre. Olyan apróságok, de a hétköznapok eltakarják előlünk.

Egy biztos. A betegségek elkerülésében, vagy a belőlük való kilábalási idő lerövidülésével több lettél.

Nagyon büszke vagyok rátok és tavasszal, aki akar újra velem tarthat. Az úton egyedül megyünk, de jobb egyedül menni együtt. Ha a kertjeinket rendezzük, rendezzük a testünket is!

ŐSZI LÉBÖJT KÚRA TÚRÁM 

Workshop 2018 tavaszán - Gyere tarts velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://teaharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr5112829416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása