Transylvania
2017. július 30. írta: TEAharmónia

Transylvania

Sok van mi csodálatos, de ez a hely gyönyörű!

Erdély –  Életemben először jártam ősi magyar földön. Gyermeki kíváncsisággal néztem a busz ablakán keresztül a tájat, amerre mentünk. Erdély, amiről annyit hallottam már itt van előttem. Mintha a világ végére érkeztünk volna, olyan sokáig tartott az út busszal és még mindig magyarul beszélnek. Elképesztő! Szakmai úton Erdélyben, II. Székelyföldi Gyógynövénynapok.

szekely_kiralyhago.jpg

Királyhágónál a két doktornővel, akikkel együtt dolgozok. A bal oldali Gabi, együtt nyitottuk meg a természetgyógyász rendelőnket, a jobb oldalamon Kriszta, akivel az Életmód Völgykatlan tábort álmodtuk meg.

Szakmai útra indultunk Csíksomlyóra, ami a II. Székelyföldi Gyógynövénynappal kezdődött. Szállásunk a Szent Ferenc Otthonban volt (Böjte Csaba szerzetes alapítványi otthonainak egyike), mely helyszínéül szolgált a II. Székelyföldi Gyógynövénynap rendezvénynek. 

blog_tanc_a_gyogynovenynapon5.jpg

Bejegyzésemet olvasd tovább a honlapomon!

A bejegyzés trackback címe:

https://teaharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8612702353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása