A téli immunrendszer erősítése
2017. december 31. írta: TEAharmónia

A téli immunrendszer erősítése

Nemcsak finomak, hanem hasznosak is a téli hideg bántalmai ellen. Melegítik a testet és segítik a lelket. Gyógyír az influenza és megfázás tüneteire. Tejjel főzve segít köszvényes és reumás panaszokon.

karacsony_es_fuszerek.jpg

CSILLAGÁNIZS – elűzi a félelmet, hogy felébredjen a szeretet. A téli nehéz ételek emésztésében nagy segítség, csökkenti a puffadást. Támogatja a vese működését és amiről talán nem hallottál, hatékony ellenszere a klímax kellemetlen tünteteinek és prosztata duzzanata esetén.

FAHÉJ – barátszerző fűszer, a letörtség ellenszere. A fahéjnak nyálkaoldó hatása van és ezáltal elengedhetetlen a megfázás elleni küzdelemben. Ami ismertebb hatás, főleg a narancsbőr ellen, hogy serkenti a véráramlást, csökkenti az izomláz okozta fájdalmat, sőt fogfájásnál is gyors segítség.

GYÖMBÉR – érett női kistáskák elengedhetetlen tartozéka lehetne, ha nem lenne mókás, mivel segít a klímaxos hőhullámokon. Valahogy csak meg lehet oldani. Kandírozva nagyon finom és talán a kistáskában is elfér. Csillapítja a mensturációs görcsöket, ízületi gyulladásokat, hányingert.  Erősíti a szívet és törekvésre ösztönöz.

HIBISZKUSZ – A női szépség kifejezője az arc, és a hibiszkusz maga a kifinomult szépség, mely megszépíti az arcbőrt.  Segítség az érzelmi sérülésekre. Segíti a vér megtisztulását, hűti a gyulladások forróságát, hűti a lázat, fagyasztja a túl sok vérzést. A férfiakban felkelti a nők iránti érzékenységet.

KARDAMOM bátorítást ad a félelmek leküzdéséhez, örömet hoz a tél szürke hétköznapjaiba. Tejes kávéhoz vagy tejjel készült fekete teához adva semlegesíti annak koffeinjét. Segít a csillagánizsnak a féleleműzésben. Jót tesz emésztési zavaroknál, megfázásnál, köhögésnél, csillapítja a fejfájást.

SZEGFŰSZEG elfeledteti a bántó élményeket, erősíti a hitet. Fokozza az életerőt, száműzi a lustaságot. Serkenti a tüdő és a gyomor munkáját. Illóolaja ismert fájdalomcsillapító. Kandiszcukorral gyógyír megfázásra, köhögésre.

 almagriz.jpg

ALMAGRÍZ - megkönnyíti a terhelő élmények feldolgozását. A megtermékenyülés szimbóluma kimozdít a tehetetlenség állapotából, szabályozza a bélműködést, segít a vastagbélrák megelőzésében, stabilizálja a vércukorszintet. Tisztítja a húgyutakat, csökkenti a koleszterint, ezáltal segít a köszvény, reuma panaszainak enyhítésében.

safron.jpg

SÁFRÁNYOS SZEKLICE fokozza az életkedvet, az életerőt. Afrodiziákum nők számára, hogy a szerelem betöltse és átjárja egész életedet. Táplálja a szaporítószerveket, csillapítja a hisztériát. Segítség menopauza, meddőség, impotencia esetén. Gátolja az érelmeszesedést, tisztítja a vért. Erősíti a többi gyógynövény hatását.

Mindezen fűszerek fekete kávéval vagy fekete teával, tejjel felfőzve, mennyei manna. Recept ITT!

dsc_0020.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://teaharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4113536367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása