A teázás élménye
2017. november 27. írta: TEAharmónia

A teázás élménye

Nemsokára jön a Mikulás!

A teázás élménye piros tasakban. Minden, ami egy finom teához szükséges lehet. Apró dolgok, amiből több minden készülhet.

mikulas2017.JPG
Van benne: 

Fekete tea - például. De lehet, hogy más került bele. Zöld, mert valaki azt szereti. Vagy zöld és fekete, mert valaki úgy szereti. A lényeg, hogy finom illat és látvány, hogy megmaradjon emlékben az élmény. 

tea_1.jpg

Méz - aprócska különleges méz Mézes Gergőtől, több csésze tea ízesítésére vagy az egészséged védelmére. 

mezecskek.JPG

Yogi tea - alapvetően fűszer és nekem nagy kedvencem. Még kevesen figyeltetek fel rá, de aki már vett belőle, az nem tud leszokni róla. Több funkciós. Indiai fűszerek keveréke, a mézeskalácssüti fűszere, forraltborok fűszere, fekete teát ízesíthetsz vele, főzheted tejben.

yogitea.jpgRáírtam egy receptet, hogy az indiai chai teát hogyan készítsd el. A mikulás csomagban minden megvan hozzá, amire szükséged lehet. Isteni ez a fűszer. Kardamom, gyömbér, szegfűszeg, bors, fahéj. Rendkívül élénk íz. 

yogi.JPG

Kandiszkristály - ízesítheted vele a teád, kávéd.

kandisz.jpgÉn pezsgős pohár aljára tettem néhány hibiszkuszvirágot, rá a kristályt és arra öntöttem pezsgőt. Gyémánt ragyogás, fényűzés!dsc_0034.jpg

Az egészséghez tipp! Ebben a hideg időben a reumatikus, mozgásszervi betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek. Eltűnt a napfény, a meleg, az energia nem áramlik, a testnedvek pangnak, fájdalmak és szomorúság. Ebben a csomagban talán egy kivételével mindent megtalálsz ahhoz, hogy egy finom, de mégis hasznos italt készíts ezekre a problémákra.

Tegyél fel főni tejet, tedd bele a fekete teát, a yogi fűszereket. Forrald fel és rotyogjon még egy kicsit! Forrni kell. A tej lágyítja a fekete tea erejét, ezért nagyobb mennyiségben kell a füvet beletenni. Aztán tedd bele a mézet, vagy a kandiszcukrot! Ne ijedj meg! Erre szükség van, éppoly elengedhetetlen a gyógyuláshoz, mint a fűszer tüzes ereje. Ami hiányzik a mikulás csomagomból... az a jó erős chili paprika. Ezt Viktortól be lehet szerezni Csípchup&szpájszi. Vagy szerezzem be én és tegyem bele eleve? :)

A MikulásCsomag 2.800,- Ft! Csak? Csak! 

mikulas2017teaelmeny.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://teaharmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8213397295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása